Ароматни, уникални и разнообразни

За нас


От 2004 година започнахме да се занимаваме с ръчно изработени декоративни свещи. Беше голямо предизвикателство – непознато, провокативно за създаване на всеки нов модел, завладяващо и страстно. Сега можем да споделим, че първите “седем” години на израстване в занаята за нас са минало.

Както в началото, така и до днес всеки модел, всяка свещ се изработват с голяма Любов и отношение. Намерихме нашия уникален стил, по който лесно можете да ни разпознаете. Смятаме, че във всяко изделие може да се открие автентичната ръчна изработка и да се усети Любовта, с която е изработено.

В началото всичко започна на шега и като игра. Днес, след създадени хиляди свещи, натрупан богат опит, запознати с качествата и техническите характеристики на различните видове парафини, стеарини, церезини, восъци и други добавки, които са необходими за създаването на една свещ, можем още по-ясно и твърдо да заявим – това е наистина игра и любов, и нашата страст. През годините създадохме различни видове модели за различни поводи. Щастливи сме, че имаме наши продукти зад граница и отвъд океана - Канада, Америка, Германия, Австрия, Франция, Монако,Гърция. Не можем да не отбележим и работата ни за немската филмова кoмпания Брайд Айдиас. Изработвали сме свещи за 4 техни филмови продукции, като последната поръчка бе за филма “Папеса Йоана”, която вече е и на големия екран. Имали сме много интригуващи проекти – един от тях е и изработването на восъчна фигура на човешка глава по снимка.

Продължаваме да творим всеки ден – без машини, само с ум, ръце и сърце. И пак да кажем – с Любов , давайки си ясна сметка, че това което правим влиза във вашия свят, а ние трябва да дадем нашето настроение и благопожелания на вас. Тук е мястото да отбележим – нашето правило е – не създавай нищо, ако не се чувстваш добре!

Всеки ден е предизвикателство да създадем нов модел, да задоволим нечия приумица или и най-изтънчения вкус на клиента, да бъдем различни и уникални и с това, което умеем да радваме хората и да внасяме много настроение , топлинка и красота във всеки дом.

На този етап ни хрумна и налагането на марка. Дълго обмисляхме различни варианти и накрая се спряхме на ИТРА - библейска дума, означаваща великолепие и изобилие. Смятаме, че ни подхожда :-), а и по този начин искаме да Благодарим за Благословението, което имаме.

Всички свещи са ароматни.

Работим само с най-качествените и скъпи парафини, восъци, бои, фитили и добавки. Избягваме вграждането на запалими продукти (платове, конци, дървесина, сухи цветя, пластмасови вложки), с оглед вашата безопасност.

Не си позволяваме да използваме парафинова пяна, тъй като тя води до изтичането и бързото изгаряне на свещта.(Уточняваме, че пазара е залят с такива и могат да се намерят във всички големи търговски вериги).

Сега се наслаждавайте! :-)