Ароматни, уникални и разнообразни

Полезни съвети

 • Съвети за безопасност

  Не оставяйте свещ без наблюдение, в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, на отоплителни уреди, в близост до прозорец.
  При запалването на свещта е хубаво тя да гори приблизително два часа (специално кубове и цилиндри с площ), за да направи хубаво легенче с разтопен парафин. При островърхите това не е от особено значение.
  Не оставяйте дълго време свещта без да я палите – парафина изхвърля аромата с течение на времето, а също така и фитила се замърсява, което води до лошо горене.
  При гасенето на свещите използвайте специалните уреди за гасене, а ако не разполагате с такива, то с метален предмет – кламер или игла, потопете фитила в легенчето разтопен парафин и го изправете като угасне. По този начин избягвате изпушването на свещта при гасене.
  Ако някои производители спекулират, че съществуват не капещи свещи, то ние веднага смело заявяваме – няма такива. Оставете една “не капеща” свещ на течение или на леко наклонена повърхност и я запалете. След това се уверете сами каква е. След като е горяла свещта, фитила й става черен и крехък – ако без да искате го счупите и я запалите след това, тя пак ще изкапе. Наслояването на прах върху фитила на свещта, също води до изкапване.

Галерия категории
Харесайте страницата ни